Varukorg 0

Modefotografering-Stockholm-25


Välkommen!
Här handlar det om design, färg och form. När jag inte skapar själv så hjälper jag kunder med interior design och tar uppdrag som personal shopper/stilkonsult. Det finns inga fula kroppar- bara fel eller fula kläder! Efter många år som hobbysömmerska, inbiten fashionista och ett par unga år som sporadisk mannekäng åt Britten Emme, så har jag insett att jag har en talang för att klä andra. Passform, material och snitt är otroligt roligt att arbeta med och forma fram en look som verkligen tar fram en persons skönhet och ger denne större självförtroende.

 

Kläder och accessoarer handlar inte om fåfänga utan om funktionalitet och i grunden om att inte frysa! Den som fryser eller svettas är inte bekväm. Skönhet är grundat i oförställda, behagliga känslor som får oss att stråla inifrån. Som får oss att visa vilka vi är. Som min vackra vän Ida här på bilden!

örhänge dödskalle natursten halvzoom

Precis som i min coaching och i mina inspirationsföreläsningar (www.kreaprenad.se samt www.musicbyanna.se) så handlar allt jag gör om att ta fram och stärka det bästa i mina medmänniskor, kunder och dagens unga. Jag försöker leva som jag lär, jag vill vara en del av den positiva förändring som krävs för en bra framtid. Därför jobbar jag brett på alla fronter för att ge tillbaka så mycket som möjligt. För jag har fått så mycket själv!

Som du ser så har jag en e-shop på den här sidan där jag säljer mina smycken. Du hittar även min design på min FB-sida ”Smycken av Anna Bylin”.

Ser du något du tycker om eller skulle vilja ha med andra färger, tveka inte att höra av dig så ser vi vad vi kan skapa tillsammans!

Kontakt: anna.bylin@kreaprenad.se eller ring 073 722 61 04

 

Foto: leafoto