Varukorg 0
Rött läderhalsband 2

Läderhalsband i rött med Buddha av jade

Rött läderhalsband med jade och tofs. Ett smycke med mycket personlighet. Finns endast i ett exemplar!

349.00 kr

Product ID: 127 Artikelnr: 1-28. Kategori: .

Låt din glädje smitta av sig och spraka i härliga färger med detta röda läderhalsband! Bli på gott humör samtidigt som du låter omgivningen njuta av ett ovanligt smycke. Tittar man extra noga ser man att halsbandet är dekorerat med en glad Buddha i jade. Design by Anna strävar efter att ”less is bore” fortfarande kan betyda stilfullt, klassiskt och vackert. Genom att kombinera sten och läder ville vi här skapa en jordnära men vacker och mjuk siluett.

Stora läderhalsband kan bäras av vem som helst. Även om du är petit kan ett stort halsband vara precis rätt touch till din outfit. Tricket är att balansera upp dess längd i förhållande till din klänning/tröja och skapa en mottyngd i till exempel ett par rejäla stövlar. Eller så kan du låta hela outfiten gå i en enda ton, och låta smycket dominera. Val av övriga accessoarer, passformen du valt för din outfit och val av mönster du kombinerar med halsbandet är nyckeln till att bära ett dominant smycke.

Det enklaste sättet att omvandla din vardagsoutfit till en festblåsa är att trä på detta vackra läderhalsband som sätter stilen för kvällen.

Halsbandet är handgjort, innehåller nickelsäkra metaller och har ett lås med karbinhake och förlängningskedja. Remmarna är av äkta läder och hänget av jade och läder. Finns i ett enda exemplar!

Mått: Totallängd ca 50 cm. Omkrets kring halsen ca 30 cm.

 

Finns även matchande örhängen, armband och ring.

Foto: leafoto

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.